Доста неприятна година и във външнополитически, и в икономически, и

...
Доста неприятна година и във външнополитически, и в икономически, и
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Ние сме оцеляващи същества и от 30 години скачаме от криза в криза

Доста неприятна година и във външнополитически, и в стопански, и във вътрешнополитически проект. Това сподели в изявление за годишния преглед на Радио " Фокус “ политологът Първан Симеонов.

" Годината може да се раздели условно на две – първото полугодие, доминирано от държавното управление на Кирил Петков, и идващото полугодие, второто, доминирано от политическа неустойчивост. Но багра се, че главният знаменател на тази година, сплотяващ и двете полугодия, беше за жалост войната ", съобщи Симеонов.

Според него България остава в клопката на чакалнята за " Шенген “.

" Въпросът е да не стават по-сериозни рецесиите. Ако се редуват, не е нещо, което не сме виждали. Както се споделя, отново в положителните остарели " Facebook “ мъдрости – живели сме в рецесия, не е нещо изключително. Извинявам се, само че ние сме българи в последна сметка, оцеляващи същества и на първо място в последните 30 години сме скачали от рецесия в рецесия. Т.е. изобщо не сме изнежени и сме, коства ми се, готови, въпреки че може би към този момент поредицата от рецесии носи отмалялост. Та, в случай че е поредност – ок, обаче в случай че ескалира, е неприятно ", сподели в умозаключение Първан Симеонов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР