Доста любопитно видео, на което маститият някога журналист Мартин Карбовски

...
Доста любопитно видео, на което маститият някога журналист Мартин Карбовски
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Копейкин праща Карбовски евродепутат?

Доста любопитно видео, на което маститият в миналото публицист Мартин Карбовски е хванат от камерата на Би Ти Ви да се изхлузва от офиса на " Възраждане " зад тила на Костя Копейкин, взриви обществените мрежи. Според източници на Lupa.bg известният водещ е гостувал на Костадинов не да си уговорят следващото изявление, а да разискват вклюването на журналиста в евролистата на прокремълските псевдонационалисти.

Както към този момент писахме, в началото любимец на Коцето да води листата на " Възраждане " за Брюксел като представител на гражданската квота беше Петър Волгин. Предложението му е било отправено персонално от водача Костадин Костадинов още преди няколко месеца, само че водещия изискал известно време да размишления и На Костя му писнало да го чака. А и схванал, че скандалмният водещ води паралелни договаряния с Българска социалистическа партия.



Така Копейкин насочил вниманието си към Карбовски, с който в случай че не крепка дружба, в последно време ги свързва най-малко положително другарство.

" Мартин е извънредно известен публицист, мощно различим измежду по-младите и дейни хора. Той може да събере както проруски, по този начин и просветен градски електорат, отчаян от систематичните партии ", разяснявал Костя на съпартийците си.

Копейкин изцяло съществено считал на идните избори за европейски парламент " Възраждане " да е в случай че не първа, то най-малко втора политическа мощ - след ГЕРБ-СДС, изпреварвайки " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", които може да се явят настрана. За задачата националистите възнамеряват лидер да им е мощно разпознаваемо лице, а не някой от правилните хора на вожда, които нямат посланичество и ценз за Брюксел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР