Доскорошният старши треньор на ЦСКА-София Любослав Пенев може да продължи

...
Доскорошният старши треньор на ЦСКА-София Любослав Пенев може да продължи
Коментари Харесай

Любо Пенев заминава за Америка?

Доскорошният старши треньор на ЦСКА-София Любослав Пенев може да продължи кариерата си в Мейджър Лийг Сокър на Съединени американски щати, научи " Българска телеграфна агенция ". Пенев е измежду разновидностите за нов ментор на Синсинати. Ел Голеадор изненадващо напусна " Българска войска " при започване на май, десетина дни след трагичното отпадане от Ботев (Пловдив) на полуфиналите в шампионата за Купата на България.

Синсинати, който е финален в Източната конференция, търси нов старши треньор, откакто преди две седмици Алан Кок беше уволнен поради слабото начало на сезона. На негово място пък, до намирането на непрекъснат ментор, беше назначен 29-годишният му помощник Йоан Даме.

По-рано през седмицата управлението на клуба реализира съглашение с холандеца Герард Найкамп за нов общоприет управител, като точно той ще избере новия ментор на представителния тим от листа с претенденти. По непотвърдена информация в него влизат още британците Дейвид Мойс и Алан Пардю, както и няколко локални експерти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР