Доскорошният съветник на президента Румен Радев - Иво Христов, който

...
Доскорошният съветник на президента Румен Радев - Иво Христов, който
Коментари Харесай

Иво Христов за Борисов в ефира: Гледам го този небръснат проповедник на любовта, бивш охранител, небръснат...

Доскорошният консултант на президента Румен Радев - Иво Христов, който бе определен за евродепутат от листата на Българска социалистическа партия, атакува премиера Бойко Борисов в ефира на БТВ.

``
реклама

Той трябваше да разяснява думите на водача на ръководещата партия след изборните резултати.

" Гледам го този просветител на любовта, някогашен охранител, със своята фланелка, небръснат, който разиграва този самодолен скеч по какъв начин ги е бил, както бил бил и братовчед си преди време, по този начин бил в този момент и съперниците си. Отново ограден от охранители. И той приказва за това кой сеел ненавист и ненавист. Кадрите опровергават посланието. Никой не го пита за братовчед му Ради  с безчет компании, никой не го пита за къщата в Барселона, той разиграва своя скеч ", сподели Христов.

Запитан дали Румен Радев е взел участие в изборите, както твърди Борисов, Христов отговори: " Президентът взе участие постоянно от кардинални убеждения в политическия живот и от отредените му от конституцията средства. Когато президентът взима позиция против корупцията, това е позиция против публичен недостатък, а когато ГЕРБ реагират като опарени, то е тъй като те са се припознали ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР