Доскорошният кандидат-купувач на Левски – United Group и нейният ръководител

...
Доскорошният кандидат-купувач на Левски – United Group и нейният ръководител
Коментари Харесай

Шок от Сърбия: Доскорошният кандидат за Левски дължи над $5 млрд. и още толкова в евро!

Доскорошният кандидат-купувач на Левски – United Group и нейният началник Драган Шолак се намират в доста тежко положение, откакто стана ясно, че задълженията на компанията са в грамаден размер, заяви сръбското издание republika.rs.

Империята на Драган Шолак дължи общо 5,458 милиарда шатски $ или към 5 милиарда евро на основа на облигации, които са с падеж от 1 юли 2023 година до 2030 година

От сръбското издание показват и другите неуспехи на United Group и Шолак. На пресният от тях е неуспехът на договорката за закупуването на Левски, която се проточи в последната близо година. В последна сметка предприемачът заяви, че договорката е завършила несполучливо.

„ Във връзка с огромния публичен интерес към евентуалната договорка сред United Group и/или Sport Republic, обвързвана със собствеността на ФК Левски, бих желал да ви осведомявам, че договарянията за придобиване на клуба приключиха несполучливо “, бе написано в формалната позиция на компанията.

Наред с това, отборът на Шолак във Висшата лига – Саутхемптън, не се намира в по никакъв начин положително положение и е на последно място.

Заради всички тези финансови проблеми на United Group поражда въпросът, дали точно тези отговорности на компанията не са оказали въздействие при неуспеха на договорката за Левски, при която като съществена причина бяха изтъкнати задълженията на сините от последното десетилетие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР