Доскорошният депутат от Продължаваме промяната Даниел Лорер за пореден път

...
Доскорошният депутат от Продължаваме промяната Даниел Лорер за пореден път
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Връщането на хартиената бюлетина е колосално поле за измама

Доскорошният народен представител от " Продължаваме промяната " Даниел Лорер за следващ път сподели остри думи против връщането на хартиената бюлетина.

" Тази коалиция сред ГЖЕРб, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и БВ се появи в 48-ия парламент и направи голяма стъпка обратно - гласуването на хартия. Последният път, когато гласувахме в България на хартия през 2019 на локални избори имаше половин милион неактивни бюлетини. Изключително доста се колебая в подбудите да се върне хартията. С машините имаше единични недоволства. Една секция против половин милион невалидни бюлетини. Това е колосално поле за машинация. Каква е задачата на хартиеното упражнение - въпросите са към обединението. Това ни коства две седмици парламентарно време. В тези две седмици можехме да свършим смяната за основния прокурор ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Чух през днешния ден изявлението за свободното рухване и доста ме заболя. Президентската институция има доста по-високо предопределение - да ни сплотява, а не да ни разединява. Когато се дават такива оценки, това разделя хората. Това не е работата на президента ", счита той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР