Доскорошните най-добри приятели не си говорят от известно време и

...
Доскорошните най-добри приятели не си говорят от известно време и
Коментари Харесай

Чалга Война! Коцето И Тупалката Не Си Говорят

Доскорошните най-хубави другари не си приказват от известно време и заобикалят да се срещат на обществени места. Драмата сред двамата лъсна по време на промоцията на новата ария, която Илиян направи във вторник вечерта в столична дискотека.

Тупалката беше почетен от сътрудници и другари, само че измежду тях не присъстваше Коцето. На челна линия беше сътрудника им Борис Дали, с който оформиха преди време трио БИК и провокираха възторг с песните си.

„България Днес“ написа, че Константин изрично отказал да участва на промоцията, защото се е провела в конкурентна дискотека. Илиян пък бил афектиран, че приятелят му не го кани за участия в неговото заведение, както непрекъснато бил подценяван и Борката Дали. След няколко остри реплики и разочарования, че не си оказват помощ професионално, разлъката настанала.

По време на промоцията си Илиян реши да се подиграе с Коцето, като му изпя песента си „Честит рожден ден“. Преди дни Коцето навърши 42 година, само че означи персоналния си празник без Тупалката. „Абе, да е жив и здрав“, махна с ръка Илиян и загатна, че не му се приказва по тънката тематика, с цел да не навлиза в брутални детайлности. Борис Дали също бил отчаян от Константин, само че избира да си мълчи, с цел да не основава в допълнение напрежение. Интересен миг е, че на промоцията се появи неговият брат Велислав, който работи като озвучител на Константин.

Илиян и Коцето дълги години се държаха като братя, само че евентуално борбата за триумфи и професионалната конкуренция са измежду главните аргументи да настъпи разкол. Затова и упованията са срещите сред двамата да станат все по-епизодични от вида „здравей-здрасти“.

Поохладнели са връзките и сред Борис Дали и Коцето, като още веднъж съществена причина е, че Константин не кани близкия си другар на участия в дискотеката си. „Обичам Коцето като брат и по тази причина кръстих дребния си наследник на него“, прям бе преди време Борис Дали.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР