Доскоро се използваха специални техники, които да предизвикат еротични сънища.

...
Доскоро се използваха специални техники, които да предизвикат еротични сънища.
Коментари Харесай

Спането по корем води до еротични сънища

Доскоро се използваха специфични техники, които да провокират еротични сънища. Тези сънища имат особено място в съзнанието ни и крият своите изгоди, като понижаване на психическото и половото напрежение да вземем за пример. Наскоро учените от Хонконг откриха доста по-лесен и ефикасен метод за постигането на сходно събитие.

Според китайските учени по-вероятно е да сънуваме еротични сънища, в случай че спим по стомах. Тази констатация идва въз основата на опит, в който присъединяване са взели 670 студенти. Станало ясно, че когато човек спи с лицето към възглавницата, не получава задоволително въздух. Това затруднено дишане прилича това по време на сексуален акт. Така мозъкът се заблуждава, до момента в който спим. И стартира да изпраща еротични картини към мозъка, които се прожектират в главата ни.

10% от всички сънища, които сънуваме през целия си живот, имат полов темперамент. Жените сънуват еротични неща към пет пъти месечно, а сътрудниците им в нереалния секс са най-често същинските им половинки. Мъжете въпреки това в сънищата си най-често вършат секс с непознати дами.

Въпреки този феномен спането по стомах не е домат потребно. Много лекари и експерти считат, че спането по стомах е потребно единствено за хора, които имат дискомфортни положения на стомаха, да вземем за пример отичане. По този метод тази поза облекчава неприятните усещани.

 Спане по стомах

От друга страна обаче тази поза е доста нездравословна за либидото и това се отнася и за двата пола. Когато човек спи по стомах, той притиска вътрешните си органи, включително и пикочния мехур. Така се получава проблем с кръвоснабдяването на органите в дребния таз, от което пък следват проблеми, свързани със половите благоприятни условия и комфорт по време на акта.

При проблеми със стойката или с гръбначния дирек, спането по стомах още веднъж е извънредно непрепоръчително. Същото се отнася и за тези, които желаят по-дълго да наподобяват млади. По време на сън по стомах лицето се смачква.

Така се образуват първо леки, а след години и по-дълбоки бръчки. Спейки по стомах главата е обърната на една избрана страна. След време на тази част на лицето се образува дълбока гънка, най-вероятно към носа или устата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР