Доскоро поетът и певец Константин Трендафилов, известен още като Папи

...
Доскоро поетът и певец Константин Трендафилов, известен още като Папи
Коментари Харесай

Папи Ханс се върна при португалката

Доскоро поетът и артист Константин Трендафилов, прочут още като Папи Ханс, бе предан на кариерата си, само че очевидно е намерил време и за дами. Изпълнителят на шлагера „ Кекс ” е в Португалия в гонене на изгубената си обич Рита Патрочинио. Двамата изкараха къса лятна случка, само че дистанцията ги раздели. Сега Папи e решил, че желае още един късмет и хванал самолета за Лисабон, научи HotArena.

Константин имаше връзка с чаровна португалка след раздялата си с поп звездата Дара и от този момент персоналният му живот бе в застой.  Зложелатели постоянно подмятат, че Коцето в действителност „ плува на левия брях ”, но той гледа с усмивка на клюките. „ Не, въобще не съм гей. Харесвам дами и има една специфична, която още не съм съумяла да не помни ”, казвал е артистът нееднократно.  Той мъчно прежалил хубавицата Рита Патрочинио, която завладяла сърцето му през лятото на 2018 г.  Чужденката била в България на отмора за малко, само че съумяла да му влезе под кожата. Изпълнителят месеци наред продължавал да мисли за нея и даже й посветил шлагера си „ Твой ”. Това е единственото парче на риалити звездата от „ ВИП Брадър ”, което носи любовно обръщение. „ Всички ме питат с кой съм, още им споделям, че твой съм ”, изпя Папи в песента. Мнозина заподозряха, че лиричният текст е отдаден на някогашната му Дара, само че истината се оказа по-различна.

Трендафилов срещнал Рита на морето, само че случката им траяла единствено два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това любовните им връзки завършили. Известно време поддържали връзка по телефона, само че последователно хубавицата се отдръпнала и разредила позвъняванията. Константин обаче мъчно съумял да я не помни и излял страстите си в ария.

„ Това са най-хубавите връзки с жена, които съм имал в миналото. Просто ми пръсна мозъка ”, споделял е изненадващо сантименталния Папи. Той не крие, че е изживял бурна, въпреки и краткотрайна обич, която е оставила следи в съзнанието му. Певецът и публицист се надявал двамата да се срещнат още веднъж и бил подготвен да пътува до Лисабон единствено с цел да я види. Преди няколко седмици се престрашил да й прати известие, а тя го поканила на посетители. Константин бил твърдо решен да си дадат още един късмет, без значение дали ще излезе нещо съществено от това.
Трендафилов е безапелационен, че поддържа топли другарски връзки с всичките си някогашни приятелки, в това число и с певицата Дара. С нея изкара една година - раздялата им не била разследване на невярност, а на другите им визии за бъдещето. „ Не е имало трети човек сред нас, просто в един миг пътищата ни се разминаха ”, разяснява тогава Папи Ханс. Според осведомени, повода да сложат завършек на връзките си е нейната взаимозависимост от опиатите и алкохола, написа " Уикенд "

През последните месеци Папи Ханс се опитал да осмисли всичко, което му се е случило в персонален проект и да освободи място в сърцето си за нови страсти.  В последно време Константин обръща огромно внимание на кариерата си и твърди, че работата го избавила в най-трудния интервал след гибелта на татко му – известният книжовен критик, стихотворец и преводач Владимир Трендафилов. „ Загубата на непосредствен човек не е нещо, което се преодолява, само че и аз виждам да съм непрекъснато зает ", споделя Папи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР