Дошло е време да вдигаме доходите и догодина искаме да

...
Дошло е време да вдигаме доходите и догодина искаме да
Коментари Харесай

Борисов: Догодина можем да вдигнем доходите с 10%

Дошло е време да подвигаме приходите и следващата година желаеме да вдигнем приходите още веднъж с най-малко 10 %, сподели в своето одобрение към Десетия конгрес на КТ " Подкрепа " министър председателят Бойко Борисов. Това ще стане с висок растеж на стопанската система и с битка със сивия бранш в нея, посочи министър председателят. Очакваме да се усилят приходите от битката с контрабандата, тъй че следващата година да можем с още 10% да вдигнем приходите. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на откриването на X-тият юбилеен конгрес на Конфедерация на труда " Подкрепа ".

" Трудно е, изключително с битката с контрабандата. Сутринта направихме заседание в ГДБОП по горивата. Очакваме и тук да се усилят приходите, с цел да можем следващата година с още 10% обезпечено да вдигнем приходите.

За това би трябвало да има успокоение. Приходните организации да събират парите, с цел да може да има какво да разпределяме. За това би трябвало да има успокоение, приходните организации да работят, с цел да може да има какво да разпределяме ", означи Борисов. Премиерът означи, че държавното управление води битка със сивия бранш, с цел да се съберат повече пари в бюджета.

" АИКБ ясно споделя всяка година с какъв брой се изсветлява този бранш, тъй като по този метод един път се покачва конкурентоспособността, а повторно събирайки пари в бюджета можем да усилваме заплати ", уточни той.

По думите му няма интернационално показана организация, която да не регистрира напредъка по всички сфери, в това число и мониторинговия отчет напредъка по Механизма за съдействие.

Премиерът означи, че за първи път износът на България към Германия за пръв път е повече от вноса. По думите му в този момент е моментът тази инерция да се удвои, утрои, с цел да ги настигаме, тъй като тези разлики и парадокси в заплащането в другите сфери са факт. Двата синдиката са един доста добър коректив освен на държавното управление, а и на синдикатите. Всички дружно сме уверени, че с цел да се покачат приходите, би трябвало да бъдат по-мощни стопанските системи. Колкото е по-мощна стопанската система, толкоз по-добре. Затова и ние аплайваме за чакалнята на еврозоната - това подсигурява да не сме във втората скорост на Европа, съобщи Борисов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР