Дошло е време да гласуваме с разум - за знаещите

...
Дошло е време да гласуваме с разум - за знаещите
Коментари Харесай

ДПС с голям старт във Видин. Карадайъ: Ключът за решаване на кризите е в нас

Дошло е време да гласуваме с разсъдък - за знаещите и можещите, за тези, които ни вземат решение проблемите. Да гласуваме с отговорност за бъдещето на България. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на откриването на предизборната акция на Движението във Видин. За следващ път Движението потегли на огромната си предизборна обиколка от славния град.



В старта на конкуренцията участваха още зам.-председателите на Движение за права и свободи Станислав Анастасов, лидер на видинската листа и Йордан Цонев, водачът на европейските либерали Илхан Кючюк и най-големият обществен специалист у нас доктор Хасан Адемов, някогашен обществен министър.

" Тази отговорност би трябвало да изведем на напред във времето, тъй като идва зимата, която може да е тъмна, студена и гладна и повече от всякога  имаме потребност от сигурност и непоклатимост. Затова би трябвало да възстановим нормалността и разговора, демокрацията и държавността. Трябва да има единодушие по националните цели и цели ", добави още Карадайъ, който напомни, че Движението е единствената групировка, която има дълготрайна визия за развиването на страната.



Експертизата и опитът са в Движение за права и свободи, ключът на решение на рецесиите е в Движение за права и свободи, сподели още Карадайъ.

" Жребият в ЦИК отреди първото място на Движение за права и свободи на тези избори. Затова ви приканвам да гласуваме за бъдещето на България с номер 1 на идните избори ", сподели още Карадайъ.

Съдбата не прави дарове, тя дава късмет. Номер 1 в бюлетината е шансът ни по-лесно да стигнем до нашия гласоподавател, сподели Станислав Анастасов. Всеки път, когато стане мъчно, Движение за права и свободи взема решение проблемите, напомни той. И съобщи: " Този път ситуацията е толкоз мъчно, че всички виждат, че без Движение за права и свободи не може да се откри решение. ".

Сега е моментът да влезем в централната власт и да стартираме да решаваме проблемите на хората, безапелационен бе Станислав Анастасов.

" Решаването на рецесиите в страната би трябвало да стартира с решение на политическата рецесия, т.е. със сформиране на проевропейско болшинство, което да излъчи явен антикризисен кабинет с антикризисна стратегия, която да включва: преодоляване на инфлацията, стабилизиране на приходите, на бюджета и пенсиите, обезпечаване на добра  бизнес среда, с цел да може бизнесът да развива вложения и работни места ", акцентира зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Той насочи зов към партиите, които изповядват европейските полезности: " Без Движение за права и свободи не можете да извършите нито устойчиво държавно управление, нито да осигурите стабилността на страната, на българските жители, на българските общини и на децата ни. "

Имаме решение на проблемите на Северозапада, съобщи доктор Хасан Адемов. Видинска област е една от най-бедните области в цяла Европа, а самият факт, че започваме обиколката на Движение за права и свободи отсам значи, че ние имаме решение на проблемите, свързани с приходите и превъзмогването на инфлацията, безапелационен бе той.

За да има сигурност за работните места, с цел да има сигурност за приходите, сигурност за вашите деца, с цел да има национална и районна сигурност, Движение за права и свободи би трябвало да взе участие в ръководството, акцентира доктор Адемов.

Трудните времена изискват смели дейности и виновни политици, съобщи и водачът на европейските либерали Илхан Кючюк. Днес доста партии се тупат по-гърдите, че са носители на евроатлантическото. Движението за права и свободи е взело участие интензивно в това България да бъде част от НАТО и Европейския съюз. И този избор ние ще продължим да го пазиме, сподели Кючюк. И прикани: " Гласувайте за тази листа, която може да бъде притежател на вашите упования. Това е листата на успеха. Движение за права и свободи е партията на триумфа с номер 1. ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР