Досегашният общински председател на БСП –Варна,Борислав Гуцанов, беше преизбран за

...
Досегашният общински председател на БСП –Варна,Борислав Гуцанов, беше преизбран за
Коментари Харесай

БСП-Варна преизбра Борислав Гуцанов за градски лидер

Досегашният общински ръководител на Българска социалистическа партия –Варна,Борислав Гуцанов, беше избран отново за нов мандат на Градската конференция на партията. Той получи поддръжката на 148 от делегатите, при дали своят вот на форума 158 социалисти. След направени самоотводи, останаха номинациите на народните представители Иван Д. Иванов и доктор Десислав Тасков, които събраха по 3 гласа, и на Виолина Богданова и Пламен Начков – по 1 глас.

По време на Градската конференция стана ясно, че за ръководител на Народно събрание на Българска социалистическа партия, са издигнати общо 14 души. С най-вече номинации, от петте общински региона, са Корнелия Нинова и Борислав Гуцанов.И двамата бяха единомислещо утвърдени от делегатите на конференцията с пожелания за триумф на идния директен избор за водач през април. Председател на контролната комисия ще е Керанка Кунева.

Начело на петте региони организации са – Христо Боев за „ Одесос “, Светлана Такева за „ Приморски “, Ирена Георгиева за „ Младост “, Десислава Калоянова за „ Владислав Варненчик “ и Галин Трифонов за „ Аспарухово “. Петимата бяха определени на съвещания на районните конференции.

Варненският конгрес избра ръководители и членове на всички вътрешно-партийни органи с вярата за обединяване, единение в работата и дейностите и победа за Българска социалистическа партия на парламентарните избори.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР