Досега беше мразовита зима и лошото време не изглежда да

...
Досега беше мразовита зима и лошото време не изглежда да
Коментари Харесай

Сняг в Обединеното кралство: Експертът по автомобилите споделя жизненоважни проверки, които шофьорите трябва да направят, преди да потеглят

Досега беше мразовита зима и неприятното време не наподобява да се трансформира.

Британците са в този момент подготовка за до 10 см снеговалеж, защото метеорологичната работа издаде жълти метеорологични предизвестия за тази седмица. Въпреки че снежните талази може да наподобяват като нещо от приказките - това може да бъде призрачен сън за тези, които към момента би трябвало да пътуват.

Автомобилен специалист показа седем жизненоважни инспекции, които би трябвало да извършите, преди да потеглите, с цел да сте сигурни, че автомобилът ви е в „ съвършено “ положение. Шофьорите също би трябвало да внимават, когато са на пътя, защото снегът може да аргументи неприятна видимост и хлъзгави условия.

Джон Уилмот е основен изпълнителен шеф на LeaseLoco - най-големият уебсайт за съпоставяне на лизинг на коли в Обединеното кралство. Той споделя, че е значимо да поддържате автомобила си в „ тип-топ “ положение и да шофирате по метод, който ви защищава тази зима. Преди да потеглите, специалистът предлага следните инспекции:

Р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР