Досъдебно производство за причинен пожар, при който са били нанесени

...
Досъдебно производство за причинен пожар, при който са били нанесени
Коментари Харесай

Две къщи и сухи треви горяха в Кърджалийско

Досъдебно произвеждане за породен пожар, при който са били нанесени обилни вреди, е формирано в РУ-Крумовград след осъществен оглед в село Бряговец, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи Кърджали. Пожарът е горящ на 4 юли към 14,30 часа в двуетажна къща, като огънят се трансферирал върху постройката от запалена наоколо остаряла каруца с дървен материал. Два екипа на пожарната работа в Крумовград с два противопожарни автомобила и трима доброволци от доброволното формирование са били изпратени да загасят огъня. Изгорели са 250 кв. м покривна структура, мебели, 120 кв. м солидна сграда, домашно имущество. Пожарникарите съумели да локализират пламъците, преди да бъдат наранени още три здания наоколо. Работата по случая продължава проверяващ служител на реда.
         
От пресцентъра на полицията оповестяват и за  още един пожар същия ден в къща в Крумовград. Изгорели са пералня, ледник, опушени били към 250 кв. м стени. Късо съединяване предизвикало пламъците, които били загасени от екип на пожарната работа в града.

На 4 юли екип на същата работа в Крумовград и петима чиновници на Държавното горско стопанство в Крумовград са гасили по обяд запалена горска постелка в землището на село Падало. Изгорели към 1600 кв. м мъртва постелка. Произшествието било породено от небрежна работа с огън. По същата причина към 1000 кв. м сухи треви изгорели и в парк „ Простор “ в Кърджали. Огънят горящ малко след 15 часа и бил локализиран и загасен от екип на службата в регионалния град.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР