Досъдебно производство за контрабанда на наркотици в особено големи размери,

...
Досъдебно производство за контрабанда на наркотици в особено големи размери,
Коментари Харесай

Още един сак с кокаин изплува от морето край Калиакра

Досъдебно произвеждане за контрабанда на опиати в изключително огромни размери, представляваща изключително тежък случай, управлява Окръжната прокуратура в Добрич, откакто вчераоколо 17 часа следобяд в морето пред плаж „ Болата “ на Калиакра е изплувал пакет с опиати, вързан към избавителна жилетка. Това оповестиха от пресцентъра на окръжната прокуратура.

Добрич
 © БГНЕС / АРХИВ
Сакът, който съдържа 16 пакета – всеки с тегло 1,1 кг., е видян при обход на катер на Граничната полиция. Под управлението на Окръжната прокуратура в Добрич са почнали незабавни дейности по следствието. Намереният опиат е реагирал на кокаин на полевия тест.

Назначени са експертизи, които би трябвало да открият дали изплувалият сак с кокаин край нос Калиакра е сходен на пакетите с кокаин, които бяха открити край Тюленово и „ Слънчев ден “ край Варна.

Пресцентърът на Апелативната прокуратура във Варна напомня, че количеството кокаин край Тюленово бе 170 кг, а край Варна – 25,430 кг, като високорисковото наркотично вещество е с изключителна непорочност.

Действията по следствието не престават под надзора на Окръжната прокуратура в Добрич.
 Нов пакет с кокаин изплува на плаж край Варна Нов пакет с кокаин изплува на плаж край Варна
Сак с кокаин, завит в избавителна жилетка, изплува на плажа в комплекса "Слънчев ден " край Варна. Дрогата е видяна от строителни служащи. В сака е...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР