Досъдебно производство за бягството от пловдивския Затвор е образувано и

...
Досъдебно производство за бягството от пловдивския Затвор е образувано и
Коментари Харесай

Близо 24 часа търсят безуспешно беглеца от пловдивския затвор

Досъдебно произвеждане за бягството от пловдивския Затвор е формирано и се следи от Районна прокуратура-Пловдив, съобщи кореспондентът на Actualno.com от града. Съгласно Закона за осъществяване на наказванията и задържането под стража, лишените от независимост - при първичен „ общ “ режим - могат да поставят труд на външни обекти. Точно по този начин е избягал нарушителят от Пловдив.
Вчера вечерта 42-годишният пандизчия Георги Т., който изтърпява влезнала в действие присъда за държане на наркотични субстанции, не се е прибрал, след работа на външен обект. Той е наказан на една година „ Лишаване от независимост “, при първичен „ общ “ режим. Мъжът е изтърпявал присъдата си в Затворническо общежитие от открит вид „ Хеброс “ към Затвора в Пловдив.
Това не е първата присъда на беглеца. Той е бил осъждан неведнъж за закононарушения срещу собствеността и за владение на наркотични субстанции. Активни процесуално-следствени дейности и оперативни мероприятия за търсене на избягалия все още се реализират под управлението на Районна прокуратура-Пловдив. Предвиденото в Наказателния кодекс наказване за бягство от пандиза, е в размер на три години „ Лишаване от независимост “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР