Дорис Кърнс Гудуин е рядко срещано присъствие на нашата национална

...
Дорис Кърнс Гудуин е рядко срещано присъствие на нашата национална
Коментари Харесай

Личната история на Дорис Кърнс Гудуин в „Една незавършена любовна история“

Дорис Кърнс Гудуин е рядко срещано наличие на нашата национална сцена – историк с академична известност и попкултурен щемпел. Работата й, несъмнено, е сериозна, само че тя я споделя с наслада, а от време на време и със смях, както когато влезе в „ The Late Show Starring Stephen Colbert “ на носилка, носена от имитатори на Линкълн.

" Забавно е, когато по-млад човек се приближи до теб и ти каже: " Знаеш ли, децата ми са те гледали в " Семейство Симпсън "! " Гудуин сподели.

Гудуин, която в този момент е на 81 години, е известна с това, че споделя историята на Америка, постоянно през призмата на президентството, в това число с биографиите си на Ейбрахам Линкълн, Теодор и Франклин Рузвелт, семейство Кенеди и Линдън Б. Джонсън.

„ Незавършена любовна история “ (ще бъде оповестена на 16 април от Simon & Schuster) е за нейния починал брачен партньор Ричард Гудуин и неговите завършения през бурните 60-те години на предишния век, писане на речи за титани като Джон Ф. Кенеди, Робърт Ф... Кенеди и LBJ.

И това е за Рича...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР