Дори във Фейсбук рядко могат да се видят новини за

...
Дори във Фейсбук рядко могат да се видят новини за
Коментари Харесай

Какво има с НиЛо и къде изчезна Адриан Зурков - Марио от София ден и нощ?

Дори във Facebook рядко могат да се видят вести за един от основните герои на сериала на Народоосвободителна въстаническа армия, наименуван София Ден и Нощ - Марио. Той изчезна и от шоубизнеса, и от медиите. Оказва се, че Адриан Зурков, както е същинското му име, дели годината сред БГ столицата, Маями и Дубай, както проличава по споделеното от него в обществените мрежи, където е следван от 140 К в Инстаграм и 119 К във Facebook. Затова отказвал и офертите на ТВ риалити излъчвания, като Ергенът и Игри на волята, разясняват по коридорите на огромните тв канали. 


Зад океана е част от фамилията му – брат му развива мощен бизнес, обвързван със спорта и здравословния метод на живот, както към този момент е разказвал. 
 „ В Дубай пък се забавлява, когато въобще има време за това – нали тъкмо подобен е и слогънът на арабското емирство. Непрекъснатите пътувания на сериалния воин до други дестинации, най-вече в Европа, пък се дължат на новия бизнес, с който се е захванал ”, рапортуват наши сътрудници. 
 По наши изследвания ние установихме, че бизнесът му със CBD (медицински канабис) е достигнал сериозна дистрибуционна мрежа в България, Испания, Португалия, Гърция, Румъния, Кипър, Хърватия и Англия.


 

Той е CEO и съосновател на компанията GoodWeeds, която нашумя в обществените мрежи със секси фотосите на самата Николета Лозанова от Малдивите, и се оказа обичан признак на още много звезди – от Галин до Лидия и от Десита до Вирго, както се вижда по фотосите им в мрежите. „ Това е вейп, за който проучванията на Българска академия на науките и БАБХ потвърждават, че освен не вреди, само че в някои случаи може и да помогне против проблеми със съня, ставите, с паметта, за лекуване на рак и доста други потребни свойства.
 Така оправдава и новата си роля спортистът, онлайн-треньор, основател на стратегии за промяна, хранителни режими и прочут обожател на здравословния метод на живот, който наскоро попадна в Топ 3 на класацията на бТВ за национално фитнес-гуру, управлявана от Лазар Ангелов, оставяйки зад тила си също нашумели от ТВ екрана съперници като Сами Хосни.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР