Дори в условията на социална изолация заради пандемията от коронавирус,

...
Дори в условията на социална изолация заради пандемията от коронавирус,
Коментари Харесай

Биляна Йотовска: Въпросът е в постоянството и в начина на хранене

Дори в изискванията на обществена изолираност поради пандемията от ковид, фитнес моделът Биляна Йотовска не е загърбила тренировките.

В студиото на " Тази събота " тя даде насоки на всички, които желаят да поддържат добра форма, до момента в който са вкъщи или за малко на открито.

" При мен това е метод на живот. Не съм прекратила спорта, даже имам доста повече време в този момент. Като че ли добре ми се отразява карантината, тъй като имам повече време и за Никол. За мен спортът е разтоварване. Не бих могла да пребивавам без него. По-скоро си отпочинах от другите задължения. Обичам да сме с Митко и Никол ", съобщи тя.
Биляна Йотовска: Винаги има метод да поднесеш на детето нещо вкусно, само че здравословно Дъщеря ми също яде шоколад и сладки неща, само че не по 3 пъти дневно 7 дни в седмицата, съобщи участничката в „ Смени дамата ”
" Може да се спортува под всякаква форма. Не е наложително да бъде във фитнес. Ние имаме зала и у дома, само че, когато е по-хубаво времето, съм във двора и към този момент на стадиона. Има постоянно метод, стига да има предпочитание. Може всеки да отдели заран по половин час, с цел да се пораздвижи малко ", добави Йотовска.

Тя даде и съответни насоки за приятна утринна подготовка, с която да стартираме деня си.



" Първо се загряват добре коленете, всички стави - плещи, кръстът, вратът, за 1-2 минутки. След това може джъмпинг джак скокчетата, клекове, 1-2 серии коремни преси за горна част и долна част, повдигайки торса и краката. След това лицеви опори, бърпита. Като завъртите 3-4 серии и се получава половин час. Чудесно оживление ", поучава тя.

Йотовска споделя и примерни извършения, които могат да се извършват на открито:

" Навън - напади, отпади, обратно стъпки, напред стъпки, махове с крайници от коляно, от лакът, още веднъж клекове. Може да се употребяват ластици, които не изискват някакво изключително пространство, нито съответен апарат, просто ги закачаме някъде. С тях - за бицепс, за трицепс. Може да се дърпа за тил, за рамена. Лесно е. Аз не отстранявам повече от час за подготовка. Въпросът е в постоянството и в метода на хранене. "



" Никога не съм брояла с акуратност калориите. Аз похапвам много риба. За закуска наложително яйца с овесена ядки, сладкиши без добавена захар. Никога месото не ми е било предпочитан артикул. Много е значимо, когато готвим, да ни е добре подредена чинията, да се храним постепенно. Това е нещото, което сега имам опция да върша - да се насладя на обяда си. Иначе все в придвижване, даже в колата, на крайник. Сега имам опция за упражнявам и да закуся у дома ", поучава тя.

" Бих предложила на българските семейства да отстранен два продукта от менюто си - бялата захар и бялото брашно. Това за мен е безусловно табу. Има здравословни заместители на бялата захар - кокосова захар, мед, кленов сироп. Брашното има хиляди заместители, семена, суперхрани, пълнозърнесто брашно ", сподели още Йотовска.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР