Дори Съединените щати да спечелиха космическата надпревара с СССР ,

...
Дори Съединените щати да спечелиха космическата надпревара с СССР ,
Коментари Харесай

Роскосмос: Руските астронавти ще кацнат на Луната през 2030 г.

Дори Съединените щати да завоюваха галактическата конкуренция с Съюз на съветските социалистически републики, сходна конкуренция сред Америка и актуалната Русия към момента надалеч не е завършила и е в разгара си. () “Разбира се, най-желаната цел за двете галактически сили е колонизацията на Марс, само че към този момент Съединени американски щати и Руската федерация още веднъж насочиха вниманието си към естествения сателит на Земята. И Русия и Америка би трябвало да заселят Луната в този век, с цел да изпратим хора и на Марс ”.

 pic 25 05 2019 0915282 - Роскосмос: Руските астронавти ще кацнат на Луната през 2030 година
Ръководителят на ” Роскосмос ” Дмитрий Рогозин, който приказва неотдавна в Московския държавен университет, показа с публиката проектите на националната галактическа организация за проучване на Луната и даже назова период за кацане на космонавтите. Според него това би трябвало да се случи през 2030 година.Държавната корпорация също има намерение да построи комплекс за кацане и непрекъсната лунна база на повърхността на натурален сателит. Такъв упорит план наподобява доста фантастично, само че хиляди специалисти към този момент работят по него.Според по-ранни изказвания на управлението на Роскосмос, първата пилотирана задача за кацне човек на Луната ще продължи две седмици. Най-вероятно актуалната федерация ще употребява кораби за многократна приложимост, които сега се създават от РКЦ “Енергия ”.

 pic 25 05 2019 0915283 - Роскосмос: Руските астронавти ще кацнат на Луната през 2030 година
Формирането на екипажа за първия полет ще се организира до 2021 година. През 2023 година експертите имат намерение да пуснат безпилотна ракетата-носител “Съюз-5 ” от космодрома Байконур до Международната галактическа станция.Съобщава се, че подготовката на екипажа за галактически полет нормално продължава две години, само че в този случай подготовката ще бъде доста повече време, защото пътуването до Луната ще стане невиждана галактическа задача за съветските астронавти.Както бе упоменато нагоре, Съединените щати също възнамеряват да изпратят астронавти към Марс в близко бъдеще (заместник-председателят на страната Майкъл Пенс публично съобщи, че американците ще повторят своята лунна задача през 2024 година ).
Въпреки това, НАСА, даже и благодарение на частни галактически компании като SpaceX, към момента не разполага с нужната технология за осъществяване на подобен. Така съветските астронавти имат всички шансове да настигнат американските си сътрудници. Надяваме се, че това ще се случи през идващите единадесет години.

Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР