Дори промените в личния си живот днес трябва да обсъждате

...
Дори промените в личния си живот днес трябва да обсъждате
Коментари Харесай

Зодиак: Телецът има продуктивен ден, лъвът да се подложи на диета

Дори измененията в персоналния си живот през днешния ден би трябвало да обсъждате в екип. Бъдете повече време измежду хората. Посветете се на любовта, прекарайте прелестен ден с обичания човек, или поканете посетители, или отидете на посетители. Укрепете другарствата и фамилните връзки. Не се затваряйте в самотност. Пътуванията ще бъдат сполучливи. Имайте смелостта да разрешите това, което е дисбалансирано във вас или към вас. Това е прелестен и креативен ден, ден на придвижване, споделя астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg .

Луната остава в Овен, като визира основно знаците на Импулсивния кръст (Овен, Рак, Везни, Козирог). С Луната в този огнен знак имате опция да приключвате каузи на професионално и персонално равнище с убеденост и самочувствие. Но би трябвало да бъдете доста деликатни в държанието, защото безразсъдството и импулсивността няма да оказват помощ на вашия избор.

Овен

Днес ще се ръководите от упоритостите си и ще проявявате неограничен възторг – пазете се от злоба. Денят е добър за разискване на значими неща – ще откриете, че личните ви идеи/идеали оказват въздействие върху хората към вас.

Телец

Активен, забавен, осведомителен и работлив ден, можете да действате бързо за малко време. Но ще има някои неща като безразсъдство, припряност, неспокойствие или ексцесии, които накърняват вашите ползи. Бъдете умерени!

Близнаци

Трябва да преразгледате метода си на живот и да въведете повече баланс съгласно действителните си потребности. Чувството за изолация пречи на вашето себеизразяване. Не си внушавайте всякакви неща какво мислят хората за вас.

Рак

Отношението на някои хора ви изважда от коловоза през днешния ден... Би било тъпо да откажете да успокоите духа си и да разширите вероятността си. Ако предпочитате да се изолирате, най-малко си оставете отворен прозорец към света и отворено сърце за хора, които ви почитат.

Лъв

Вашите хрумвания набират скорост. Очертава се прогноза за самопризнание, което ще се отрази добре на егото ви! Това е идеалното време да преразгледате питателните си привички и да се подложите на диета, с цел да регулирате естествените си биологични ритми.

Дева

Не се затваряйте в бронята си, насладете се на атмосферата, колкото стимулираща, толкоз и поучителна, с цел да придадете на рутината си нотка благотворна полуда. Откривате нови прекарвания в живота си всеки ден, това са доста възнаграждаващи моменти.

Везни

Има огромен късмет да прекарате деня в добра компания. Луната ви подканва да се приближите до другите. Срещите са заредени с позитивни страсти. Някои от тях ще отворят забавни порти пред вас.

Скорпион

Малко потиснатост няма да ви разреши да продължите напред. Вие сте потопени в най-дълбоките си мисли. Намерете метод да се потопите в действителността на сегашното. Миналото несъмнено е зад тила ви, най-хубавото следва.

Стрелец

Гъделичкащо ли е желанието за пътешестване? Нормално е при Луната в сродния огнен Овен. Не се чудете дълго и тръгвайте. Обогатете с малко екзотика общуването и връзките си... Това е отличен ден да си позволите разнородни удоволствия.

Козирог

Денят е превъзходен за завършения, провокации и надпревари. Обичайните ви взаимоотношения ви носят щастливи случайности, красиви съвпадения, а от време на време и шанс. Останете отворени и възприемчиви!

Водолей

Този ден ще ви се завие свят от доста работа. Направете отмора от всекидневието си, с цел да избегнете стрес. Ще би трябвало да деянията досетливост, с цел да намерите решение на проблем, който ви тормози. Направете това, което смятате за вярно.

Риби

Ще имате шанса да покажете най-хубавото от себе си и да получите самопризнание за вашите дейности и достижения. Вие сте в добра форма, само че вършиме прекалено много за другите хора и незадоволително за себе си. Пазете се от изтощеност!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР