Дори най-добре обмислените кралски планове не винаги се получават перфектно

...
Дори най-добре обмислените кралски планове не винаги се получават перфектно
Коментари Харесай

Дизайнерът на булчинската рокля на принцеса Даяна беше „ужасен“ в момента, в който я видя

Дори най-добре премислените кралски проекти не постоянно се получават съвършено и сватбата на Даяна и Чарлз не беше изключение. Близо 30 милиона души в Обединеното кралство гледаха по какъв начин двойката се ожени през 1981 година и макар какъв брой доста мисли бяха вложени даже в най-малките елементи за огромния ден, имаше един, който беше подценен, оставяйки дизайнера на сватбената рокля на Даяна безусловно оглупял.

Булчинската рокля на Даяна, изрязана от копринена тафта и антична дантела, е проектирана от Елизабет и Дейвид Еманюел. Емблематичната рокля се отличаваше с типичен контур от 80-те, украсена с 10 000 седефени пайети и 25-футова рокля дълъг трен.

Но макар цялата неуморна работа, вложена в основаването на парчето, никой не беше помислил тъкмо по какъв начин роклята ще издържи на пътуването до катедралата Св. Павел.

Когато Даяна излезе от каретата, подготвена да взе участие в сватбената си гала, сватбената й рокля беше съществено намачкана и Елизабет Еманюел остана „ ужасена “ при в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР