Дори когато гостува в различни телевизионни предавания, той не показа

...
Дори когато гостува в различни телевизионни предавания, той не показа
Коментари Харесай

Миро Каризмата ослепява като Сашка Васева

Дори когато гостува в разнообразни телевизионни излъчвания, той не сподели очите си. Някои побързаха да го упрекнат, че по този метод се прави на забавен, само че истината е, че артистът има съществени проблеми със зрението, които постановат носенето на тъмни стъкла. Запознати разкриват, че той даже има и късогледство по рождение.

Изпълнителят не е приказвал обществено за болежките си, само че пред другари е споделял, че го е закъсал със здравето. Той страдал от базедова болест - автоимунно заболяване на щитовидната жлеза, зараждащо в резултат на ненормално усилената ѝ активност. Характеризира се със сърцетуптене, увеличаване на жлезата, издатина на очите, световъртеж и други признаци.
Реклама
Освен това, поради мощните театрални прожектори, изпълнителя развил и глаукома. В един миг за малко даже не виждал съвсем нищо дни наред. Сега е по-добре, само че като цяло зрението му се утежнява прогресивно. За да усъвършенства положението си, пред няколко години Миро изцяло отказал алкохола и опиатите. Избягвал обаче да пие медикаментите, изписвани му от доктори.

Реклама
Певецът вярвал, че ще се излекува благодарение на Бог. Известно е, че той е доста религиозен. Костадинов е ревнив евангелист още от възпитаник. Едва на 13-години музикантът решил, че Господ го пази и приел протестантството. Оттогава бил уверен, че Всевишния го води по най-правилния житейски път. Част от феновете на Миро подозират, че не е спрял да пие тъкмо поради слънчевите очила, с които не се разделя.

„ Сигурно крие зачервените си и подпухнали от алкохол очи! ”, разяснява се в интернет форумите. Истината е, че артистът в действителност е оставил порока зад тила си, най-много поради базедовата болест. Той се кълне, че от 4 години не е близвал и това радикално е трансформирало живота му. Успял да се оправи с поддръжката на брачната половинка си Ели Златанов, за която се венча през 2016 година на гръцкия остров Корфу. Впоследствие се оказа, бракът им не е легален в България, само че това не пречи на музиканта и половинката му да се усещат като същинско семейство. Когато има мотив, Миро обича да се изяснява в обич на жена си, която върти сполучлив ресторантьорски бизнес в Лондон.

Ето какво написа той по случай рождения ѝ ден на 15 януари: „ Честит Рожден Ден, скъпа! Все едно не съм живял преди теб! Ти си вдъхновението ми да съм по-добър човек. Благодарен съм за всичко в теб! Да честваме! ” Говори се, че брачната половинка на Костадинов поддържа висок стандарт на живот. Тя е индивидът, който от години налива средства в музикалната му кариера, въпреки че двамата се виждат главно по празниците, а останалото време прекарват разграничени в разнообразни страни. В момента двамата строят огромна къща в първокласен софийски квартал.

Злите езици мълвят, че артистът употребявал Ели като заслон, до момента в който се отдават на инцидентни случки с разнообразни мъже и дами. Последната случка, която му приписват, е с пастора на църквата, към която принадлежи. Той, несъмнено, отхвърля тези клюки. Запознанството на Миро с жена му е доста любопитно. Те се срещнали за първи път преди повече от 15 години след концерт на дует „ Каризма ” в Лондон. След последното осъществяване дамата се доближила до масата на изпълнителя и предизвикателно извадила цигара от кутията му, а след това му поискала огънче. Понечила да седне на стола до него, само че паднала на земята и провокирала плевел смях у всички присъстващи.

Миро се показал като джентълмен и незабавно ѝ оказал помощ да се изправи. Така се срещнали, с течение на времето се сближили и сред тях се зародило откровено другарство. Въпреки че към този момент гони 50-те, Костадинов се старае да поддържа добър външен тип поради феновете и половинката си. Покрай пандемията и застояването у дома той налял снага, само че в този момент е стопил непотребните тлъстини с тренировки във фитнеса. Освен спорта, артистът е намерил и друго занятие за свободното си време.

Той отглежда домати в двора си. Така си обезпечава свежа продукция, която му разрешава да пази линия. Миро се старае да води здравословен метод на живот, да употребява единствено домашно приготвени ястия и по този начин да управлява базедовата болест, която го мъчи. Изпълнителят самичък е разказвал за пристрастеността си към спиртните питиета и за битката си с порока.

По думите му съумял да се оправи с помощта на Бог, който му дал сили да се отърве от зависимостта. Докато бил пияч, пиел всеки ден по доста. Случвало се да използва и неразрешени вещества, най-много преди участия. Тогава прибягвал до опиатите за повече сила и за разпределяне на напрежението. Заради дистанцията и работата си в британската столица, първоначално Ели не била неразделно до брачна половинка си по време на рецесиите му. Той съзнателно криел от нея, с цел да не я тревожи. Искал да премине през това тестване и със лични старания да се пребори. Миро постоянно е изтъквал набожността си. Разказвал е, че с доста молебствия и непоклатима религия се е измъкнал от дупката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР