Дори и зад полярния кръг, ЦСКА тази есен играе по

...
Дори и зад полярния кръг, ЦСКА тази есен играе по
Коментари Харесай

Старата песен. Пропуски и нова загуба за ЦСКА в Европа

Дори и зад полярния кръг, ЦСКА тази есен играе по един и същи метод мачовете си в Европа. Нови пропуски, нови пропилени шансове и поредна загуба в Лигата на конференциите. Този път с 0:2 от Бодьо Глимт в Норвегия.

Първата заплаха бе пред алената врата. Домакините проведоха добра композиция пред наказателното поле на ЦСКА - София в третата минута, която приключи с шут на Ботеим от десетина метра фронтално против Бусато, само че стражът мазета.

В 6-ата минута сантиметри не доближиха на Ботеим да вкара в празната врата след центриране отляво. Пет минути по-късно Ботеим още веднъж се озова на стрелкова позиция и шутира рисково, само че около вратата.

Сериозният напън на норвежците бе материализиран в 25-ата минута. Пелегрино откри с превъзходен дълъг пас Брунстад, който майсторски вкара с сложен удар от въздуха в долния десен ъгъл на Бусато.

В 45-ата минута Пелегрино излезе очи в очи с Бусато, само че шутира около дясната греда. В тази обстановка играчът на Бодьо бе в засада, само че такава не бе отсъдена, а в този шампионат няма ВАР.

Поредните пропуски в шампионата за ЦСКА. Това стана в 56-та минута, когато след два следващи корнера " алените пропуснаха положителни благоприятни условия посредством Кайседо и Лам.

Нов отличен късмет за ЦСКА - прахосан от Кайседо в 80-та минута, след слаб удар с глава.

След това пристигна ред и на любимеца на Стойчо Младенов - Вилдсхут, да стреля нескопосано от следващата добра обстановка за алените. Да се чуди човек, от кое място е този дебелоглав на треньора да постанова този безименник в състава и да трови живота на почитателите.

Отново превъзходство на ЦСКА над собствен противник в шампионата и още веднъж цялостна отпадналост в офанзива. Като под индиго се развиват мачовете на армейците в Европа през този сезон.

И цялостно удостоверение! След новите купища пропуски, ЦСКА още веднъж бе осъден - в 84-та минута Ботейм направи 2:0 за Бодьо. В последните секунди гредата избави алените от трето попадение в мача.

Това е осмото следващо посещение без победа за алените в Европа.

Така армейците остават на последно място в групата с една единствена извоювана точка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР