Дори и шест мандата да им дадат, със същите хора

...
Дори и шест мандата да им дадат, със същите хора
Коментари Харесай

Стоян Таслаков от Възраждане: Преговорите са за заблуда! В кулоарите се говори, че НС приключва

Дори и шест мандата да им дадат, със същите хора разнообразни резултати няма да се получат. Този парламент е завършил, отиваме на избори до 2 октомври. Преговорите са за илюзия, всички в коридорите си приказват, че до седмица-две Народното събрание завършва, съобщи пред НоваНюз депутатът от " Възраждане " Стоян Таслаков.

" Изчакахме дали ще има 121 депутата за кворум и тогава и ние се регистрирахме и ние. Как ще ръководят, в случай че едвам събират кворум? Всички 4 ръководещи партии са с компрометирани взаимоотношения, всеки слага условия и няма кардинални дейности ", счита той. И добави, че " Възраждане " няма да обезпечава кворум.

" При възможни нови избори ГЕРБ, Политическа партия и другите евроантлантически партии ще вървят към сформиране на общ кабинет. Действията ни с Движение за права и свободи от време на време съответстват, тъй като сме съпротива ", безапелационен е Таслаков.

Според него няма по какъв начин " Възраждане " да поддържа Бойко Рашков, защото има собствен претендент. Таслаков уточни, че се изчаква тъкмо по какъв начин се образува цената на горивата и назова мярката от 25 стотинки отстъпка недомислена.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР