Дори и на най-големите британски футболни фенове вероятно може да

...
Дори и на най-големите британски футболни фенове вероятно може да
Коментари Харесай

Пакистански футбол: Британските играчи, които играят главните роли на световната сцена

Дори и на най-големите английски футболни почитатели евентуално може да им бъде простено, че не знаят името Харун Хамид.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > 19-годишният състезател беше освободен от второразредния QPR в края на предишния сезон и сега не играе за професионален тим.

Но единствено предишния месец името на Харун беше на устните на милиони хора в Пакистан, когато вкара най-големия гол в тяхната история на квалификациите за Световното състезание.

Неговият гол накара страната да победи Камбоджа с 1-0 за първата си победа от пет години - което ги изведе до втория кръг на квалификациите за най-големия футболен шампионат за първи път.

" Просто бях изпълнен с адреналин и трябваше да ударя коляното пред почитателите ", споделя роденият в Лондон полузащитник Харун пред BBC Asian Network.

Наградата на Пакистан за успеха е техният най-популярен мач досега, мач против Саудитска Арабия - единственият тим, който победи носителя на Световната купа Аржентина на шампионата от предходната зима - в 16:30 GMT в четвъртък.

" Играем против тима, който победи Аржентина на Меси и даже нямаме професионална лига, " споделя Харун.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР