Дори и домакините от Байерн да бяха намерили начин да

...
Дори и домакините от Байерн да бяха намерили начин да
Коментари Харесай

Отложиха Байерн - Унион заради тежкия снеговалеж в Бавария

Дори и домакините от Байерн да бяха намерили метод да почистят терена на " Алианц Арена " в точния момент за днешния дуел, то множеството фенове нямаше да имат опция да стигнат до стадиона поради блокирането на превоза. Поради това дуелът, който трябваше да започва в 16:30 часа българско време, е отсрочен, като следва да бъде решено по кое време ще се играе.

 

Снегът и поледиците провокираха солидни усложнения в обширни елементи на Южна Германия и най-много в провинциите Бавария и Баден-Вюртемберг. Летището в Мюнхен бе насила да приключи работа, с цел да подсигурява сигурността на пасажерите. Принудителената пауза ще трае вероятно до неделя. Досега са анулирани близо 320 от плануваните за през днешния ден 760 полета. Отменена е и футболна среща на " Байерн " Мюнхен.
 
Затруднения и в железопътния превоз

 

Силни усложнения има и в железопътния трафик. Централната гара в Мюнхен също е блокирана от снежните маси, заяви представител на Дойче Бан. Железопътният превоз в покрайнините на Мюнхен е краткотрайно преустановен. Спрени са влаковете и за Залцбург, Инсбрук, Нюрнберг, Щутгарт и Линдау. В Улм и Мюнхен се е наложило пасажери да нощуват във влаковете.

 

Пътуванията до Мюнхен да бъдат отсрочени

 

Управлението на железниците допуска, че рестриктивните мерки в превоза ще продължат през целия ден. „ Препоръчваме пътуванията до Мюнхен да бъдат отсрочени “, съобщи говорителка на Дойче Бан.

 

И в други елементи на Южна Германия изобилните снеговалежи и поледици сътвориха проблеми. В региона Алгой на провинция Баден Вюртемберг се чака нова снежна завивка от 30-40 сантиметра. Според метеоролозите времето ще остане мразовито и снежно, предава DW.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР