Дори и да има някакви турбуленции в резултатите от местните

...
Дори и да има някакви турбуленции в резултатите от местните
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Резултатът от местните избори не може да пропука целите на управляващото мнозинство

Дори и да има някакви турбуленции в резултатите от локалните избори, това по никакъв метод няма да рефлектира върху главните политически цели, тъй като те могат да бъдат реализирани с това болшинство, което имаме сега в Народното събрание, и то не би могло да бъде пропукано или анихилирано. Това съобщи националният представител от “ - Демократична България ” (ПП-ДБ) пред bTV радио.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11643
Според нея целта за ускорено влизане в Шенген и еврозоната по никакъв метод няма да бъде обиден.

Цонева уточни, че срещите на лидерско равнище предстоят напълно скоро. И посочи, че в предходния политически сезон такива срещи са се провеждали всекидневно и ще продължат да бъдат процедура и в този парламент.

“Това ръководство има смисъл не с цел да се крепи пред едно болшинство, а с цел да има новаторски дух. Ако то стартира да губи своята посока, ще загуби и смисъла си ”, добави още тя.

Представителят на “Да, България ” съобщи, че механизъм за взимане на взаимни решения към момента няма, само че е измежду задачите на 49-ото Народно заседание. По думите ѝ без такива правила всеки може да твърди, че не се прави нужното в една или друга сфера на ръководство, обвързвана с кадровия капацитет.

“Ние настоятелно ще желаеме постигането на подобен механизъм и сме подготвени за него. Просто ГЕРБ би трябвало да седнат на масата, с цел да можем да реализираме единодушие по тези правила. Ние постоянно сме били на тази позиция ”, сподели тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР