Дори добрата реклама не е достатъчна, за да направи някой

...
Дори добрата реклама не е достатъчна, за да направи някой
Коментари Харесай

Георги Цеков по Дарик: Дори добрата реклама не е достатъчна, за да направи някой добър политик

" Дори положителната реклама не е задоволителна, с цел да направи някой добър политик ", съобщи творческиятдиректор на рекламна организация " Гарлик " Георги Цеков впредаването " Дребният шрифт " по Дарик.

Той даде скъпи разбори и мнения по отношение на информационните тактики на главните претенденти за локалните избори.

Георги Цеков разяснява, че претендентите разполагат от незначителен интервал от време, с цел да показват своите акции и убедят гласоподавателите. Този къс интервал от време изисква ефикасни информационни тактики.

За претендентите Васил Терзиев и АнтонХекимян, Цеков отбелязва разнообразни подходи.

Той разяснява, че Терзиев беше по-малко прочут на обществото, само че съумя да стартира своята акция по-рано: " Терзиев беше малко прочут за разлика от Хекимян, само че Терзиев стартира по – овреме. "

Въпреки това, Цеков акцентира, че положителната реклама не е задоволителна да те превърнев добър политик.

" Хекимян по никакъв метод не съобщи аз си имам вяра, че ставам за кмет и поставям старания това да се случи ", сподели той.

Георги Цеков означи, че малкия екран остава най-ефективният информационен канал в България, най-малко до достигането на всеобща публика. Този факт е значим за претендентите, защото дава по-широк достъп до гласоподавателите и постоянно може да бъде по-икономичен: " Най-добрата медия в България е малкия екран. "

Георги Цеков проучва и тактиките на съответните претенденти. В подтекста на претендентите, той изразиняколко значими отзиви. Творческият директорподчерта, че когато се кандидатираш за кмет, би трябвало да си подготвен да бъдеш подложен на критика и " замерен с тиня ". В случая с Васил Терзиев, Цеков разяснява, че Терзиев сподели кой е и защо се бори, само че не съумя да се възползва от преимуществото, което имаше във времевия проект и се подчини на разпоредбите на другите: " Терзиев стартира да играе по разпоредбите на другите играчи ", добави той.

За Хекимян Цеков разяснява: " Успешно употребява силата на своята партия (ГЕРБ), за разлика от Терзиев "

За партията " Възраждане " и претендента Деян Николов, Цеков разяснява, че хората гласоподават за партията, а не за съответния претендент. Този факт е отражение на общата тактика на партията. Също по този начин, за кандидатката Ваня Григорова, Цеков акцентира, че тя употребява мощна маркетингова тактика, като подписва всичките си материали с посланието " София за всички. "

Комуникационните тактики на претендентите за локалните избори са от значително значение, като опциите за достъп до всеобщата публика и потреблението на мощен маркетинг са основни фактори за триумф. Различните подходи на претендентите и техните партии водят до многообразие в метода, по който се показват пред гласоподавателите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР