Дори да си милионер, кому е нужно да имаш 2

...
Дори да си милионер, кому е нужно да имаш 2
Коментари Харесай

Разглезена до небесата! Вечно безработната Антония Петрова я мързи един лев да изкара, но профука 600 бона за нищо

Дори да си милионер, кому е нужно да имаш 2 коли „ Ферари ”?! Е, Антония Петрова сподели, че е капризна до небесата, тъй като накара мъжът си да се бръкне с 600 000 лева за чисто ново „ Ферари Рома ”.

Това към този момент е чисто изтребване на комплекси. Когато през живота си не си изкарал самичък и един лев, е елементарно да имаш необятни пръсти. Тоца потвърди тъкмо това. Тя не цени парите, тъй като в никакъв случай не ги е печелила сама.

Ивайло Батинков, който е вторият брачен партньор на Мис България 2009, забогатя внезапно по време на пандемията. Неговата компания се занимава с дистрибуция на медикаменти и по време на Ковид рецесията извърши социална поръчка за над 27 млн. лева, а сметките демонстрират, че в джоба на Батинков са влезнали над 5 млн. лева

Антония Петрова – Батинкова непрекъснато се хвали с дипломите си и какъв брой висши образования имала, само че скоро ще удари 40 година, а към момента е без нито един ден трудов стаж. Причината е, че целеустремено си избира мъже милионери, с цел да не се постанова да работи.

Въпреки че семейство Батинкови предходната година си купи „ Ферари ”, тази година Тоца предиздвикала мъжа си да бъде взето още едно, което е по-нов модел. Това е чиста проба глезотия и комплексарщина от нейна страна. Когато милиони хора гладуват по света, тя желае да се харчат 600 бона за непотребни неща.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР