Допускам, че може да няма осъдителна присъда след сензационния арест

...
Допускам, че може да няма осъдителна присъда след сензационния арест
Коментари Харесай

Доц. Минчев: Допускам, че може да няма осъдителна присъда след ареста на Борисов


Допускам, че може да няма неоправдателна присъда след сензационния арест на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Това разяснява политологът доцент Огнян Минчев.

„ Стотици пъти на сходни сензационни и арести и демонстрации на мощ през годините, които в последна сметка са приключвали с избрани по този начин премеждия за хората, които са били привлечени под отговорност, само че не са могли да завършат с пълноценни присъди. Така че не изключвам това да е следващият от тези случаи. Бих се радвал, в случай че България е стигнала до равнището, на което сходен арест в действителност има задоволително учредения, с цел да може процедурно да бъде доведен до неоправдателна присъда “, добави той.

Според него не е обикновено, че за задържането няма никаква информация към момента, тъй като става дума за някогашен министър председател и " обществото би трябвало да знае, с цел да не тъне в догадки. "

„ Докато нямаме информацията, ще имат ход тези тълкования, които в последна сметка свързват ареста с настоящите политически събития и в България, и по света с идното посещаване на министъра на защитата на Съединени американски щати в България с евентуалната опция в България да се образува оперативно болшинство, което да поддържа пълноценното присъединяване на страната в дейностите на НАТО. В подтекста на войната в Украйна, разпада на това евентуално болшинство ще бъде в услуга на тези сили в България, които са подкрепяли и не престават да поддържат диктатурата на Путин в Москва “, счита още Минчев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР