Допитването по поръчка на организацията "Джъст Фууд" е обхванало 2000

...
Допитването по поръчка на организацията "Джъст Фууд" е обхванало 2000
Коментари Харесай

”Хранителна завист” гризе любителите на похапването

Допитването по поръчка на организацията "Джъст Фууд " е обхванало 2000 души написа в. "Дейли експрес ", представен от Българска телеграфна агенция.

Резултатите демонстрират, че близо 50 % от участниците са съжалявали за изработен избор при поръчка на храна и със злоба са "заничали " в непозната паница, желаейки наличието й да се намира в тяхната.

Проучването разкрива още, че хората са изключително завистливи към непознатите блюда през януари, когато дните са студени, вечерите - мразовити и потискащи, а мнозина към момента се мъчат да се придържат към новогодишните решения да отслабнат.

За да избегнат корозивната ги хранителна злоба, 40 % от участниците признават, че в заведение си поръчват същото като останалите от компанията. Една четвърт интервюираните не крият, че са променяли поръчка при типа на вкусотиите в чинията на другар.

Допитването разкрива и кои предястия, съществени ястия и десерти най-често разсънват хранителна злоба.

От предястията това са чесново хлебче, начос, оризови палачинки с патешко, ребърца и лучени кръгчета, а от главните ястия - пица, риба и пържени картофи, пържола, чийзбургер и мешана скара.

Най-завидният десерт е чийзкейк, следван от шоколадова торта, карамелен тофи пудинг, сладолед и шоколадов сладкиш.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР