Допълнителни противоепидемични мерки за превенция разпространението на COVID-19 се въвеждат

...
Допълнителни противоепидемични мерки за превенция разпространението на COVID-19 се въвеждат
Коментари Харесай

Коронавирусът в Стара Загора: Разхождаш кучето на среднодълъг спринт

Допълнителни противоепидемични ограничения за предварителна защита разпространяването на COVID-19 се вкарват в Стара Загора с решение на Общинския действен щаб. Вече е издадена заповед на кмета Живко Тодоров, съгласно която краткотрайно се не разрешава разходката на домашни любимци в радиус повече от 250 от непрекъснатия или сегашен адрес на притежателя.
Събирането на повече от двама пълнолетни и групи от малолетни и малолетни - три или повече лица, открити публични места се прекратява. 
Разстояние един от различен не по-малко от два метра прецизно би трябвало да се съблюдава от клиентите, изчакващи ред отвън комерсиалните обекти, а шефовете би трябвало да обезпечат организация, която разрешава опазване на разстояние и за намиращите се в комерсиалния обект хора. 
За несъблюдение на заповедта ще се постановат наказания според член 31 от Закона за административните нарушавания и санкции (ЗАНН) - санкция от 2 до 50 лв.. Наказанията за неизпълнението на заповедта могат да се постановат от полицейски чиновници при Областната дирекция на Министерството на вътрешните (ОД МВР) - Стара Загора, и от общински чиновници от звената „ Общинска полиция “, „ Инспекторат “ и „ Общинска защита “. 
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 1 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР