Доня Селесте - майката на Пеле - все още не

...
Доня Селесте - майката на Пеле - все още не
Коментари Харесай

Трагедия. Крият смъртта на Пеле от неговата майка

Доня Селесте - майката на Пеле - към момента не знае, че нейният наследник е умрял.

Кралят на футбола си отиде от този свят преди два дни на 82-годишна възраст. Той водеше тежка борба с рак на дебелото черво в продължение на две години, а последния месец от живота си прекара в болница, където положението му се усложняваше с всеки минал ден.
-->
Неговата майка Селестe Арантес, която всички в Бразилия назовават доня Селесте, навърши 100 години през ноември, само че към момента не знае за гибелта на своя наследник.

Това удостовери пред ESPN Брализия сестрата на именития футболист - Мария Лусия до Нашименто, която се грижи за столетницата. Мария Лусия разкри, че нейната майка не е в положително психическо положение, поради което неприятната вест е била спестена.

За нея ежедневно се грижат медицински лица, а сестрата на Пеле разкри, че неговото заравяне ще стартира от вкъщи им, където и до през днешния ден живее доня Селесте.

Тя навърши своя древен празник 10 дни преди Пеле да бъде признат в болница, а тогава той съобщи:

" Днес празнуване 100-ия рожден ден на доня Селесте. От дребен тя ме начуи да оценявам любовта и мира. Имам стотици аргументи да съм признателен, че съм й наследник. Споделям с вас тези фотоси с голяма емоци. Благодаря на всеки ден, който съм бил с теб, мамо ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР