Донев към министрите: Изгответе отчети за свършеното, така че и

...
Донев към министрите: Изгответе отчети за свършеното, така че и
Коментари Харесай

Донев към министрите: Изгответе отчети за свършеното, така че и 6-годишно дете да разбере


Донев към министрите: Изгответе доклади за свършеното, тъй че и 6-годишно дете да разберел На първото съвещание на Министерския съвет за тази година служебният министър председател Гълъб Донев разпореди на своите министри да приготвят доклад за свършеното от тях досега.
„ Призовавам ви всеки да изготви
къс и ясен отчет всеки в своята сфера на подготвеност и отговорност за свършеното от август предходната година до момента с акцент върху решенията, които са се отразили позитивно на живота на хората в България. Докато подготвяте доклада си, си представяйте, че би трябвало 6-годишно дете да ви разбере “, уточни Донев.



Премиерът уточни, че когато са встъпили в служба като служебно държавно управление, не са подозирали, че през януари 2023 година мандатът на краткотрайна власт към момента ще е в действие.

„ Вторият мандат за сформиране на постоянно държавно управление е в ход, краят на нашия мандат наближава “, отбеляза Донев и акцентира, че държавното управление
през цялото време работи и взема решение
проблемите на хората, като съблюдава правилата на положителното ръководство. Откритост и отчетност са критерии за
положително и дейно ръководство,
съобщи още министър-председателят.

По думите му кризите от последните години се отразяват и на новогодишните пожелания.

„ Заради Коронавирус пандемията си пожелавахме здраве, поради войната в Украйна си пожелаваме новата година да донесе мир.
Всъщност новата година е време,
а времето е най-ценният подарък, който можем да получим. Време, което уповавам се ще осмислим с избора си да бъдем положителни хора “, сподели Гълъб Донев.

„ Заедно сме макар разликите, дистанциите и границите посред ни. Заедно сме макар разграничителните линии, даже тъй като ни свърза общата ни орис като народ и общото време, с което разполагаме “, добави служебният министър председателят и пожела на всички дни, в които към общото ни богатство като народ
да ни водят и справедливите решения.„ Справедливостта не е богинята Темида, тя е добродетел, присъща на нас, хората. Справедливостта е мярка за повече естетика в публичните и персоналните отношение “, приключи посланието си към своите министри служебният министър-председател Гълъб Донев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР