Дончева се оплете с партенката на Бабикян за проф. Герджиков и мрежата кипна

...
Политическия анализатор Калина Андролова разкри още една лъжа на лидерът
Коментари Харесай

Политическия анализатор Калина Андролова разкри още една лъжа на лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева. Тя сподели това в коментар в личния си Facebook.

Публикуваме думите й без редакторска намеса:

„Татяна Дончева пак бе изловена в лъжа в ефира на БНТ. Явно я ползват горката за „мокри“ поръчки, пробутват й евтини фалшиви сигнали срещу опонентите, в случая срещу проф. Герджиков. Уж е опитна, пък става жертва на собствената си самовлюбеност да „знае всичко“ и да бъде „острие“, да атакува непрекъснато... На финала на разговора щеше да се разплаче.“


Евгений Михайлов също изригна в социалната мрежа. Ето какво написа той:

"Бабикянските лъжливи новини за проф. Герджиков затриха и адвокатската кариера на клеветничката Татяна Дончева!
Лъжците ВЪН!"



БЛИЦ припомня, че

Журналистката Соня Колтуклиева също не сдържа възмущението си и в няколко поста в личния си Facebook попиля Дончева.

"Научавам, че е станал гръмовен скандал по БНТ тази сутрин.

В типичния си стил на махленска клюкарка и патологична клеветница, Татяна Дончева е цитирала фейк-слово на проф.Герджиков, уж разхвалващо Бойко Борисов, когото - помним! - лидерката на “Движение 21” беше здраво награбила в прегръдка на втория конгрес на партията си.

Ето, виждате ли сега, защо веднага реагирах, че вярвам на Радостин Василев от ИТН за бележката с “500К” - това е в логиката на поведение на Татяна Дончева. Тя просто е рецидивист в неглижирането на истината и в сплетниченето.

П.П. По повод тиражирането на въпросния фейк за проф.Герджиков и СУ, призовавам в аванс депутатите от 47-то Народно събрание да направят промени в закона, така че да изчезнат от медийния свят сайтове като Информиран.нет и подобните му анонимни кло@ки", написа тя.

Малко по-късно Колтуклиева коментира и поднесеното извинение на Дончева: "А колко просто беше Татяна Дончева да провери информацията, преди да храчи срещу проф.Анастас Герджиков! Тя е юрист, хора!"



В една от последните си публикации тя цитира Асен Димитров: "Татяна Дончева свърши невероятно добра работа!
Тя създаде принципно нова ситуация в кампанията.
Би първа и втора ваксина едновременно на проф. Герджиков за защита от оклеветяване. Сега мерзавците, каквото и да съчинят, ще бъде приемано като "фейка на Дончева". Въпросът е тя продиктувано от безпардонното си поведение ли го направи или за съответно К?!
Предвид предстоящото отпадане от политиката на сбиртока, към който се числи Дончева, може да е направила "стратегическо пожертвование".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР