Дончева е убедена в много висока степен, че не е

...
Дончева е убедена в много висока степен, че не е
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Не е възможно да се стигне до успех в преговорите за нов кабинет

Дончева е уверена в доста висока степен, че не е допустимо да се стигне до триумф в договарянията за ново държавно управление:  " Всички желаят властта. Разпределението на гласовете не позволяваше на никой да я има самичък. ПП-ДБ имат искания, които са изцяло несъответстващи на гласовете, които имат - да ръководят еднолично. Употребяват принадлежности, като да вземем за пример, искане от външните фактори да натискат евентуалния им съдружен сътрудник, да го плашат с " Магнитски ", с игнориране на ГЕРБ в интернационален проект, с репресии върху основни фигури... "

Татяна Дончева не е уверена, че Бойко Борисов има максимален интерес изборите на 9 юни да са 2 в 1, а не едно след друго :  " Той е един от факторите, който ще реши в последна сметка кое му е по-добре. Аз мисля, че ПП-ДБ имат по-голям интерес от избори 2 в 1. те ще смъкнат доста резултата, само че може би разчитат, че това въпреки всичко ще ги закрепи. След това ръководство считам, че " Демократична България " ще претърпи най-сериозни вреди, тъй като за тях партньорството с " Продължаваме Промяната " е токсично. В ДСБ най-малко имаше по-разумни хора, по-смислени и по-здраво стъпили на земята, само че се размиха необратимо в това, което се случи. "

Николай Ненчев: Не съм оптимист, че това болшинство ще излъчи държавно управление

Нищо не трябва да се случва непременно. Трябва да следваме полезностите си и отговорността към страната, нещо което не се случва - това разяснява в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " Николай Ненчев, някогашен министър на защитата от Реформаторския блок.

" Не съм оптимист, че това болшинство ще излъчи държавно управление или възможностите са доста дребни. По-скоро ще влезем в поредна тежка политическа рецесия, която ще приключи с нови предварителни избори. Не отхвърлям изцяло опцията да се сглоби някакво държавно управление, което няма да има дълъг небосвод на деяние. Другата теза, която подкрепям, е че едни избори ще трансформират и това, което виждаме от днешната позиция, прекомерно евентуално ще бъде радикално променено. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР