Дончева е убедена в много висока степен, че не е

...
Дончева е убедена в много висока степен, че не е
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Във висока степен не е възможен успех в преговори...

Дончева е уверена в доста висока степен, че не е допустимо да се стигне до триумф в договарянията за ново държавно управление:

 

" Всички желаят властта. Разпределението на гласовете не позволяваше на никой да я има самичък. ПП-ДБ имат искания, които са изцяло несъответстващи на гласовете, които имат - да ръководят еднолично. Употребяват принадлежности, като да вземем за пример, искане от външните фактори да натискат евентуалния им съдружен сътрудник.... ", уточни тя.

 

В ДСБ най-малко имаше по-разумни хора, крепко стъпили на земята, само че те се размиха необратимо “, счита Дончева.

 

 

Според Дончева, намирането на естествени хора, крепко стъпили на земята, с малко консерватизъм, имащи възприятие за баланс, това е нужно сега.

 

„ Христо Иванов се е намърдалв американските финансови схеми, доста добре ги усвоява от години, само че той не схваща нищо.

Да се отстрани следствената загадка може да се роди в главите единствено на хора, които нямат никаква процедура. “, разяснява тематиката Дончева.

 

Според лидерката на Движение 21, процедурата по желание на длъжностен министър председател и държавно управление ще бъде първият тест пред новите промени в конституцията.

 

Какво ще стане, в случай че президентът откаже да назначи министрите, препоръчани от служебния министър председател?, попита тя

Татяна Дончева не е уверена, че Бойко Борисов има максимален интерес изборите на 9 юни да са 2 в 1, а не едно след друго: " Той е един от факторите, който ще реши в последна сметка кое му е по-добре. Аз мисля, че ПП-ДБ имат по-голям интерес от избори 2 в 1. те ще смъкнат доста резултата, само че може би разчитат, че това въпреки всичко ще ги закрепи. След това ръководство считам, че " Демократична България " ще претърпи най-сериозни вреди, тъй като за тях партньорството с " Продължаваме Промяната " е токсично. В ДСБ най-малко имаше по-разумни хора, по-смислени и по-здраво стъпили на земята, само че се размиха необратимо в това, което се случи ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР