Доналд Тръмп заяви на митинг в Охайо, че президентските избори

...
Доналд Тръмп заяви на митинг в Охайо, че президентските избори
Коментари Харесай

Тръмп започна да плаши: Ако не бъда избран, това ще бъде кървава баня за всички и това ще бъде най-малкото

Доналд Тръмп съобщи на протест в Охайо, че президентските избори през ноември ще бъдат " най-важната дата " в историята на Съединени американски щати, като дефинира акцията си за Белия дом като преломен миг за страната, съобщи Агенция Франс Прес.

Дни откакто си обезпечи позицията на претендент на Републиканската партия, някогашният президент също по този начин предизвести за " кървава баня ", в случай че не бъде определен - макар че не беше ясно какво има поради, като забележката пристигна по средата на мненията за заканите за американската автомобилна промишленост.

" Датата - запомнете това, 5 ноември - имам вяра, че това ще бъде най-важната дата в историята на нашата страна ", съобщи 77-годишният пред посетителите на митинга във Вандалия, Охайо, като повтори добре познатите рецензии, че неговият противник, президентът Джо Байдън, е " най-лошият " президент.

Критикувайки проектите на Китай да създава коли в Мексико и да ги продава на американците, той съобщи: " Те няма да могат да продават тези коли, в случай че бъда определен.

" Ако не бъда определен, това ще бъде кървава баня за всички, това ще бъде най-малкото, това ще бъде кървава баня за страната. Това ще е най-малкото. Но те няма да продават тези коли ".

По-рано този месец Тръмп и Байдън завоюваха задоволително делегати, с цел да получат партийните си номинации за президентската конкуренция през 2024 година, което съвсем подсигурява реванш и слага началото на една от най-дългите предизборни акции в историята на Съединени американски щати.

Сред въпросите, по които Тръмп води акцията, е огромна промяна на имиграционната политика, която той назовава " шоу на ужасите " на Байдън, макар че сполучливо оказа напън върху републиканците да блокират законопроект в Конгреса, който включваше най-строгите ограничения за гранична сигурност от десетилетия насам.

Той още веднъж се базира на границата, като се обърна към малцинствата, които обичайно гласоподават за демократите.

Той съобщи, че Байдън " неведнъж е забил нож в гърба на афроамериканските гласоподаватели ", като е дал разрешителни за работа на " милиони " имигранти, предупреждавайки, че те и латиноамериканците " ще бъдат тези, които ще пострадат най-вече ".

В продължение на десетилетия Охайо се разглеждаше като щат, който е в основата на борбата, макар че след успеха на Тръмп в Белия дом през 2016 година наклонността е по-силно републиканска.

Митингът се организира ден откакто някогашният вицепрезидент на Тръмп, Майк Пенс, съобщи, че няма да поддържа остарелия си началник за втори мандат в Белия дом.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР