Доналд Тръмп заяви, че е обект на политическо преследване и

...
Доналд Тръмп заяви, че е обект на политическо преследване и
Коментари Харесай

Тръмп: Аз съм като Навални, комунистите и фашистите ме преследват

Доналд Тръмп съобщи, че е обект на политическо гонене и съпостави ориста си с тази на съветския опозиционер Алексей Навални, който умря предходната седмица в пандиза, съобщи Франс прес, цитира Българска телеграфна агенция.

Бившият президент на Съединени американски щати бе наказан в петък на 355 милиона $ санкция за финансови измами за изкривяване на действителната стойност на империята му от недвижими парцели за по-изгодно финансиране от банките. Той оприличи тази глоба на метода, по който бе третиран основният опозиционер на Владимир Путин в Русия.

„ Това е един тип като с Навални. Форма на комунизъм или на фашизъм “, съобщи той на демонстрация в Южна Каролина. Тръмп назова съдията по делото „ ненормалник “.

„ Този вид беше решил, че съм отговорен още преди началото на правосъдния развой “, добави той, представен от Асошиейтед прес.

Запитан от журналистка от „ Фокс нюз “, Тръмп не загатна Путин, а единствено приветства Навални като „ доста самоуверен мъж “, който по думите му е трябвало да си стои на несъмнено в чужбина, вместо да се връща в Русия.

„ Това се случва и в нашата страна. Превръщаме се в комунистическа страна в доста връзки “, сподели той, представен от Българска телеграфна агенция.

Смъртта на Навални породи вълна от отвращение в западните страни, а американският президент Джо Байдън сподели, че съветският му сътрудник Путин е виновен за нея.

Тръмп обаче не реагира незабавно и бе нападнат по тази причина от съперничката си в първичните избори при републиканците Ники Хейли. „ Фактът, че не споделя нищо за Навални, демонстрира, че или е на страната на Путин и мисли, че е добре да убиваш политическите си съперници, или просто не счита, че това е значимо “, съобщи тя в неделя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР