Доналд Тръмп заплаши да депортира принц Хари от САЩ, ако

...
Доналд Тръмп заплаши да депортира принц Хари от САЩ, ако
Коментари Харесай

Доналд Тръмп заплаши да депортира принц Хари от САЩ, ако бъде избран за президент

Доналд Тръмп заплаши да депортира принц Хари от Съединени американски щати, в случай че бъде определен за президент по-късно тази година.

Бившият президент на Съединени американски щати, който беше изпъден от Белия дом през 2020 година, откакто загуби изборите от сегашния президент Джо Байдън, е тазгодишният претендент на Републиканската партия и се пробва да получи втори мандат на поста, макар че е подобен от най-противоречивите политици в историята. По време на изявление с Найджъл Фараж за GB News, Тръмп беше запитан за настоящата правосъдна борба на херцога на Съсекс по отношение на молбата му за виза за Съединени американски щати, откакто той призна в записките си Спейр, че е употребявал опиати в предишното.

Консервативният мозъчен концерн Heritage Foundation съди Министерството на вътрешната сигурност за достъп до молбата му за виза, защото съгласно законите за виза на Съединени американски щати предходна приложимост на опиати може да е повлияла отрицателно на молбата му. Хари беше упрекнат, че е получил особено отношение, тъй като е член на кралското семейство, и по-рано този месец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР