Доналд Тръмп се завърна в съдебна зала в Ню Йорк

...
Доналд Тръмп се завърна в съдебна зала в Ню Йорк
Коментари Харесай

Тръмп се завръща в съда в Ню Йорк за втория ден от наказателния процес

Доналд Тръмп се завърна в правосъдна зала в Ню Йорк във вторник, до момента в който арбитър работи, с цел да откри група от правосъдни заседатели, които ще решат дали някогашният президент на Съединени американски щати е отговорен за наказателни обвинявания, в които се твърди, че е фалшифицирал бизнес досиета, с цел да прикрие полов скандал по време на акцията през 2016 година

Първият ден от създалия история развой против Тръмп в Манхатън в понеделник завърши, като към момента никой не е определен да бъде в състава на 12 правосъдни заседатели и шестима заместници.

Десетки хора бяха уволнени, откакто споделиха, че не имат вяра, че могат да бъдат обективни, макар че десетки други бъдещи правосъдни заседатели към момента не са разпитани.

Тръмп дойде в съда малко преди 9 сутринта локално време във вторник, махвайки бързо на репортерите, до момента в който влизаше вътре.


Това е първият от Четирите наказателни каузи на Тръмп ще бъдат изправени пред съда и може да са единствените, които биха могли да стигнат до присъда, преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР