Доналд Тръмп се кани да екстрадира принц Хари. Бившият президент

...
Доналд Тръмп се кани да екстрадира принц Хари. Бившият президент
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се кани да екстрадира принц Хари

Доналд Тръмп се кани да екстрадира принц Хари. Бившият президент сподели, че ще върне кралското отроче отбратно във Англия, в случай че завоюва идващите избори.

В момента към сина на принц Чарлз се води скандал поради това, че е употребявал опиати в предишното

В автобиографията си „ Spare “ Хари призна, че е употребявал кокаин, канабис и вълшебен гъби. В особено изявление за GB News Тръмп настоя, че не би трябвало да има особено отношение към никого.

„ Ще би трябвало да забележим дали знаят нещо за медикаментите и в случай че е излъгал, ще би трябвало да одобряват подобаващи дейности. “ Когато Фараж продължи да сондира, питайки: „ Подходящи дейности? Което може да означава… той да не остане в Америка? “, Тръмп отговори: „ О, не знам. Ще би трябвало да ми кажат. Просто би трябвало да ми кажат. Може би са, че са знаели това от дълго време.

В биографията си принц Хари признава психеделичните медикаменти са му помогнали да види „ истината “.

Тръмп може и да не харесва Хари, само че несъмнено е на страната на Кейт Мидълтън

Той я отбрани в продължаващия спор за нейните фотоси, които се оказаха подправени.

Тръмп не пропусна шанса да разкритикува противника си от демократите Джо Байдън и да изясни за какво счита, че Байдън не е кадърен да управлява Съединени американски щати.

Според законите на Съединени американски щати използването на опиати в предишното може да бъде причина за отвод на молба за виза. The Heritage Foundation, мозъчен концерн, упорства за правно оборване, с цел да оповести детайлностите за визата на Хари обществено.

Източник: БГНЕС 
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР