Доналд Тръмп съобщи за нови обвинения срещу него, но този

...
Доналд Тръмп съобщи за нови обвинения срещу него, но този
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се явява в съда, този път по федерални обвинения

Доналд Тръмп заяви за нови обвинявания против него, само че този път на федерално равнище. Те са по отношение на откритите от ФБР класифицирани документи в имението му във Флорида преди близо година.

Той е изправен пред наказателно следствие

За първи път в историята на Съединените щати на някогашен американски президент ще бъдат повдигнати федерални обвинявания. Доналд Тръмп е разследван поради откритите от ФБР над 100 класифицирани документа в имението му Мар-а-Лаго, които той е взел след напускането на Белия дом. Тръмп съобщи през обществените мрежи, че е " почтен " и " не е направил нищо неприятно ".

Той би трябвало да се яви във Федералния съд в Маями във вторник, където ще му бъдат повдигнати новите обвинявания. Все още не е ясно какви ще бъдат те. Според източници на " Ню Йорк Таймс " се чака да му бъдат повдигнати 7 обвинявания.

Разследването против него е за запазване на класифицирани документи

Това е второто обвиняване за Доналд Тръмп, откакто преди два месеца той се изправи пред съда в Ню Йорк по отношение на обвинявания за подправяне на документи и рушвет по време на президентската акция през 2016 г. 

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР