Доналд Тръмп прогнозира края на САЩ след три години, но

...
Доналд Тръмп прогнозира края на САЩ след три години, но
Коментари Харесай

Тръмп прогнозира края на САЩ до 3 г., но ще се кандидатира за президент през 2024, точно след 3 г.

Доналд Тръмп предвижда края на Съединени американски щати след три години , само че може да се кандидатира за президент през 2024 година, тъкмо след 3 години .

Бившият президент направи спорни изказвания в изявление за Newsmax във вторник дружно с някогашния прессекретар на Белия дом Шон Спайсър. Той продължава да упорства, че президентските избори през 2020 година са фалшифицирани .

След като Тръмп загатна, че " страната ни е тръгнала в действителност надолу през последните осем месеца, както никой в никакъв случай не е виждал до момента ", той изяснява, без да показа никакви доказателства, че нацията ще завърши да съществува.

" И вие отивате на тези избори, които предстоят през 24-та - само че няма да е останала страна ", изяснява Тръмп. " Изборите бяха фалшифицирани и няма да е останала страна след три години, споделям ви . "

Спайсър отбелязва, че Тръмп е решил да се кандидатира през 2024 година и че почитателите му биха могли да се усещат удобно.

Тръмп заобикаля пряк отговор, само че дава обещание на Спейсът, че може да се гордее с избора и също по този начин съобщи, че Америка в този момент е станала за смях .

Former President Donald Trump on 2024 speculation: "I think you and a lot of other people that love our country are going to be very happy. "
— Newsmax (@newsmax)  Буш, Клинтън и Обама обединени в група за помощ на афганистанските бежанци в Съединени американски щати
Буш, Клинтън и Обама обединени в група за помощ на афганистанските бежанци в Съединени американски щати

Показват на света " приветливия и великодушен дух, гръбнака на това, което прави Съединени американски щати велики "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР