Доналд Тръмп продава парчета от костюма, който носи на полицейската

...
Доналд Тръмп продава парчета от костюма, който носи на полицейската
Коментари Харесай

Тръмп продава парчета от костюма, с който го снимаха в затвора

Доналд Тръмп продава части от костюма, който носи на полицейската фотография, направена му през август в пандиза в окръг Фултън в щата Джорджия, съобщи ДПА.

Срещу 4653 $ поддръжниците на 77-годишния някогашен президент могат да се снабдят с малко парче плат от въпросната дреха.

Той предлага и цифрови карти с незаменими токени (NFT), а някой от феновете му може да завоюва вечеря с Тръмп в имението му във Флорида. Специалната серия карти " Мъгшот " (полицейска фотография на престъпник) бяха пуснати в продажба във вторник. Върху тях има изображения, представящи някогашния американски президент като киборг, каубой и супер воин с мечове и щит. Всяка една от тях коства 99 $.

" Беше прелестен костюм, повярвайте ми, в действителност прекрасен ", написа той в обществената си мрежа " Трут сошъл ", като даде обещание, че ще остави подпис на " някои " от продадените части плат.

Тръмп беше облечен в тъмносин костюм, когато се яви за регистрация в затворническия център в окръг Фултън по отношение на повдигнатите против него 13 обвинявания в тежки закононарушения. Те включват опит за анулация на президентските избори от 2020 година, които по думите му са фалшифицирани. Тръмп от своя страна отхвърля да е нарушил закона.

Костюмът е нарязан на 2024 части, което евентуално символизира годината на идващите избори за държавен глава. Към момента резултатите от доста анкети дават преднина на Тръмп.

Почитателите му, които желаят да се възползват от най-новата промоция, имат опцията да закупят " ВИП пакет ", включващ 100 цифрови карти, парче от алената вратовръзка, с която е сниман в пандиза, както и опция за галавечеря в имението му " Мар а Лаго ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР