Доналд Тръмп пристигна с частния си самолет от Флорида в

...
Доналд Тръмп пристигна с частния си самолет от Флорида в
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност в Ню Йорк след пристигането на Тръмп

Доналд Тръмп дойде с частния си аероплан от Флорида в Ню Йорк, където ще му бъдат предявени обвинявания за аферата с подкупване на порноактрисата Сторми Даниълс. Процесът против Тръмп е първият сходен случай на покачване на обвинявания за престъпно закононарушение против някогашен американски президент.

В Ню Йорк регионът към Тръмп Тауър, където е отседнал милиардерът, е под засилена защита от дни насам поради опасения от нови безредици като тези при щурма на Капитолия. А кметът на Ню Йорк насочи изрично предизвестие.

„ Наясно сме, че може да има някои бунтари, които считат да дойдат в града ни на следващия ден, само че нашето обръщение е ясно и просто - контролирайте се. Ню Йорк е нашият дом, а не площадка за вашия неудобен яд. Ние сме най-безопасният огромен град в Америка, тъй като в Ню Йорк се съблюдава върховенството на закона ”, сподели Ерик Адамс, кмет на Ню Йорк.

На 45-ия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще бъдат повдигнати 34 обвинявания, заяви източник пред Yahoo News. Всички обвинявания са били преквалифицирани в престъпни от районния прокурор на Манхатън Алвин Браг. Тръмп прикани самият прокурор да бъде измамен под отговорност за приключването на информация.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР