Доналд Тръмп отново се изложи и този път с думите

...
Доналд Тръмп отново се изложи и този път с думите
Коментари Харесай

Тръмп ядоса ООН, нарече Африка „мизерна дупка“

Доналд Тръмп още веднъж се изложи и този път с думите си съществено ядоса Организация на обединените нации. Американският президент попитал в диалог през вчерашния ден за какво им е на Съединени американски щати да одобряват имигранти от Хаити и страните в Африка, които били " мизерни дупки "

Това изявление не може да се дефинира като друго с изключение на като расистко, сподели на конференция в Женева Рупърт Колвил, представител на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за правата на индивида. Не може да наричаш " мизерни дупки " цели страни и континенти и заради тази причина цялото им население - което не е бяло - да не е добре пристигнало ", сподели той.

Изказването на Доналд Тръмп беше несъмнено за шокиращо, срамно и расистко. Той изрази своите желания от кое място да са имигрантите. Така да вземем за пример президентът би приел такива от Норвегия, само че не и от други африкански страни.

Белият дом не е направил опит да отхвърли думите на Доналд Тръмп. Няколко часа след излизането на информацията за себе си обаче самият Тръмп разяснява своята постъпка. В обществената мрежа Twitter той написа: „ Това не беше употребяваният език “.
тагове Тръмп расистко Организация на обединените нации Африка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР