Доналд Тръмп обжалва присъдата си за 454 милиона долара за

...
Доналд Тръмп обжалва присъдата си за 454 милиона долара за
Коментари Харесай

Доналд Тръмп обжалва съдебно решение за 454 милиона долара, че е излъгал за богатството си

Доналд Тръмп апелира присъдата си за 454 милиона $ за гражданска машинация в Ню Йорк, оспорвайки констатацията на арбитър, че Тръмп е излъгал за благосъстоянието си, до момента в който е развивал империята за недвижими парцели, която го изстреля към славата и президентството.

Адвокатите на някогашния президент подадоха уведомление за обжалване в понеделник, като желаеха от апелативния съд на приблизително равнище на щата да анулира присъдата на арбитър Артър Енгорон от 16 февруари по делото на основния прокурор Летиция Джеймс.

Адвокатите на Тръмп написаха в правосъдните документи, че желаят от апелативния съд да реши дали Engoron е „ позволил неточности в закона и/или обстоятелствата “ и дали е злоупотребил с правото си на преценка и/или със своята пълномощия.

>

Engoron откри, че Тръмп, неговата компания и висши ръководители, в това число синовете му Ерик и Доналд Тръмп-младши, са възнамерявали години наред да мамят банки и застрахователи, като раздуват благосъстоянието си във финансови доклади, употребявани за застраховане н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР