Доналд Тръмп няма да спечели втори мандат като президент, а

...
Доналд Тръмп няма да спечели втори мандат като президент, а
Коментари Харесай

Шамани изхвърлят Тръмп от Белия дом

Доналд Тръмп няма да завоюва втори мандат като президент, а равновесието сред Съединените щати и Русия ще бъде възобновено. Това предсказаха перуански шамани за идната година.

Независимо по какъв начин наподобяват и звучат, възгласите и напевите, поръсването с листа и топенето на портрети на международни водачи в морските талази имат за цел единствено и само да издигнат завесата на световните и локалните събития през 2020-а. Знаците могат да бъдат разгадани от висшите перуански шамани, които сплотяват сили и умения в обща гала на плажа Пескадорес в Лима. Участниците са единомислещи за късия прочит на политическото планетарно бъдеще през идващите месеци.

Виждаме по какъв начин друга персона ще стане президент на Съединените щати. Доналд Тръмп няма да бъде избран отново. На негово място ще пристигна различен, тъй като те търсят баланс с президента Путин, тъй че да няма повече различия и такива неща, твърди единият от " движимостите в занаята ".

Груповият танц на шаманите съдържа цялостен набор от позитивни трептения, ориентирани към южноамериканските президенти - с благопожелание идната година да е по-добра за тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР